Somalı Avcılar Azot'u Mesken Tuttu

Somalı Avcılar Azot'u Mesken Tuttu

Soma’nın yeni yerleşim birimlerinden olan ve hızla gelişen Turgutalp azot çamlığı etrafında bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar korkulu rüya yaşamaya devam ediyor.

Yolun alt tarafında E.L.İ lojmanları, üst tarafında bulunan Çağlayan sitesi, Turgutalp konutları ile yukarı kısımda bulunan Kozanlı köyü sakinleri yaklaşık iki aydan beri yol üstüne konuşlanan avcılardan ve silah seslerinden bıktıklarını söyledi.

Özellikle akşam saatlerinde okuldan dönen çocukları için büyük endişe yaşadıklarını dile getiren semt sakinleri, “Azot çamlığından Kozanlı yoluna kadar uzanan geçiş istikametinde aralıklarla dizilerek atış ve avcılık yapan insanlar burada rahat bir şekilde ateş ederek hem çevreyi, hem hayvanları, hem de insanları hiçe sayarak rahatsız etmekte, adeta cirit atmaktadırlar. Aynı zamanda yukarı Avdan istikametine de bağlantı sağlayan bu yolun ulaşımında meydana gelebilecek olası bir kazada insanlar büyük tehlike altında olacaktır.” dediler. İlgililerin bir an önce önlem almasını isteyen vatandaşlar, huzur bozanların cezalandırılmasını, buraların akşam belirli saatlerde bile olsa kontrol altında tutulmasını istediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile