Somali Yararına Düzenlenen Bowlıng Turnuvası Sona Erdi

Somali Yararına Düzenlenen Bowlıng Turnuvası Sona Erdi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bünyesinde faaliyet gösteren İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından Somali`ye yardım amaçlı düzenlenen bowling turnuvası sona erdi.

73 takımın katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen turnuvanın final maçını Vali Nurullah Çakır, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Necmettin TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve çok sayıda davetli izledi. Turnuvanın sonunda Tuğlacılar takımı 697 puanla birinci, Ejder Tuğla 693 puanla ikinci, Ağzıkara İnşaat 624 puanla üçüncü, Dedeler Takımı 618 puanla dördüncü oldu. Turnuvanın en yüksek puan alan oyuncuları da, final maçlarındaki atışlarında 210`ar puan toplayan Ejder Tuğlatakımından Ersoy Aksoy ile Ağzıkara İnşaat takımından Adem Kara oldu.

Turnuva sonunda birinci olan Tuğlacılar takımına kupa ve teşekkür belgesinin yanı sıra 3 bin TL, ikinci olan Ejder Tuğla takımına 2 bin TL ve üçüncü olan Ağzıkara İnşaat takımına da bin TL, en yüksek puan alan oyuncular Ersoy Aksoy ile Adem Kara`ya kupa ve teşekkür belgesi ile 500 TL` para ödülü verildi.

Turnuvada birinci olan Tuğlacılar takımı, ödül töreninin ardından kazandıkları para ödülü olan 3 bin TL`yi Somali`ye bağışladı. Tuğlacılar takımının kaptanı iş adamı Sait Kömürcü, turnuvaya katılırken böyle bir karar aldıklarını ifade ederek, ``Turnuva başlamadan, `eğer dereceye girersek alacağımız para ödülünü de Somali`ye daha çok yardım amacıyla bağışlayacağız` şeklinde bir karar almıştık. Şimdi de bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Turnuvayı düzenleyen herkese çok teşekkür ederim`` dedi.

Vali Nurullah Çakır, Somali`ye yardım amacıyla başlatılan kampanyalardan Çorum`da bu güne kadar 1 milyondan fazla maddi yardımda bulunulduğunu açıkladı. Vali Çakır, ``Çorum`da Somali`deki kardeşlerimize yardımda bulunmak için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. 7`den 70`e herkes bütçesi oranında kampanyalara yardımda bulundu. Bugünkü yardım kampanyamız da diğerlerinden farklı oldu. Yardım maksatlı bu organizasyon aynı zamanda şehrin sosyal hayatına da bir renk katmıştır. Emeği geçenlerikutluyorum`` diye konuştu. ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, ``Oda olarak Somali`ye bir yardımda bulunmuştuk. İl Genç Girişimciler Kurulumuz tarafından düzenlenen bu yardım organizasyonu ile şimdi bir katkı daha yapıyoruz. Oda olarak bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz`` dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile