'Sömestir Heyecani' Pasaj'da

'Sömestir Heyecani' Pasaj'da

26 Ocak’a kadar sürecek ‘Sömestir Heyecani’nda bilgisayar, aksesuar ve hobi ürünleri kategorilerinde her bütçeye uygun avantajlar sunuluyor.

Turkcell magazalarinda ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satisi yapan pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da, sömestir döneminde karne hediyesi almak isteyenlere bütçeye uygun seçenekler sunuluyor. Verilen bilgilere göre egitim ve oyun dünyasinin vazgeçilmezi bilgisayarlar, oyun keyfini artiracak aksesuarlar ve hobi ürünleri, ‘Sömestir Heyecani’ kampanyasi kapsaminda müsterilerle bulusuyor.

Sömestirde dijital tiyatro hediyesi

26 Ocak’a kadar devam edecek kampanyada kullanicilara dijital tiyatro platformu Kumbaravan kodu hediyesi bulunuyor. 1 aylik sinirsiz Kumbaravan kodundan, Sömestir Heyecani kampanyasindaki ürünlerden 1.000 TL ve üzeri pesin siparis veren müsteriler yararlanabiliyor. Tiyatro oyunlarini istenilen zamanda ve yerde sinirsiz izleme imkani saglayan Kumbaravan platformu içerisinde yerli ve yabanci, yetiskin ve çocuk oyunlari yer aliyor.

Telefon ve aksesuarlarda indirim

10-23 Ocak 2023 tarihleri arasinda Turkcell magazalarinda ve Pasaj’da müsterilere, akilli telefon, tablet, kulaklik ve saat olmak üzere toplam 19 farkli üründe sömestir öncesi özel teklifler devam ediyor. Tekliflere Turkcell uygulamasindan da erisilebiliyor.

Ayrica yine sömestir dönemine özel Turkcell magazalarindan alinan seçili Casper marka bilgisayar alimlarinda ise oyunseverlere 1 aylik Turkcell’in bulut tabanli oyun platformu GeForce NOW powered GAME+ hediyesi mevcut. Kullanicilar, GAME+ ile donanim ve cihaz masraflari yapmadan en yeni ve gelismis oyunlari bulut üzerinden oynayabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile