Sömestir Tatili Için Aileler Palandöken Kayak Merkezine Akin Etti

Sömestir Tatili Için Aileler Palandöken Kayak Merkezine Akin Etti

Sömestir tatili için plan yapan ailelerin adresi Palandöken Kayak Merkezi oldu. Aileler okul arasi tatiline çikan çocuklariyla kayak keyfini Palandöken’de çikartti.

Yogun geçen okul dersleri ve sinavlarindan sonra Sömestir tatiline çikacak olan çocuklar için aileler tatil planini Palandöken Kayak Merkezi için yapiyor. Çocuklarinin stres atmasi için tatil hazirliklari yapan aileler solugu Erzurum’da aliyor. Dünyanin ve Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi sömestir tatiline çikan çocuklar için eglence mekani haline geldi. Palandöken Kayak Merkezinde IHA muhabirine degerlendirme yapan Ayhan Korgavus, “Biz Bursa’dan geliyoruz. Orada kar yok bu nedenle Palandöken’i tercih ettik. Kizlarimin sömestir tatili için buradayiz. Çok keyifli vakit geçiriyorlar ve stres atiyorlar. Palandöken ve Erzurum’u çok sevdik. Bundan sonraki senelerde mutlaka gelmeyi düsünüyoruz” dedi.

Öte yandan pistleri otelleri ve diger birçok özelligi ile turistleri misafir etmeye devam eden Palandöken Kayak Merkezi sömestir tatilinde de ailelerin gözdesi oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile