Son Kullanma Tarihi Geçen Ürün Satan Marketlere Ceza

Son Kullanma Tarihi Geçen Ürün Satan Marketlere Ceza

Zonguldak Belediyesi 18 markete yaptigi denetimlerde 2 markete kasa reyon etiket uyusmazligi ve 2 markete de tarihi geçmis ürün satmaktan cezai islem uyguladi.

Zonguldak Belediyesine bagli zabita ekipleri kent merkezinde denetimlerde bulundu. Ekipler 18 markette yaptigi Market Isletmeleri denetiminde 2 markete kasa reyon etiket uyusmazligi ve 2 markete de tarihi geçmis ürün satmaktan cezai islem uyguladi. Belediyeden yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi;

“Zabita Müdürlügümüz ekiplerince 02.01.2024 tarihinde Belediyemiz sorumluluk alani içerisinde bulunan ‘Market Isletmeleri’ denetimleri neticesinde toplamda 18 market isletmesi denetlenmis olup, 2 market isletmesinde kasa-reyon-etiket uyusmazligi ve 2 market isletmesinde son kullanma tarihi geçmis ürün satisa arz edildiginden Belediye Emir ve Yasaklari Yönetmeligi ilgili maddeleri uyarinca idari para cezasi uygulanmak üzere tutanak tanzim edilmis olup, ayrica denetlenen isletmelere genel kurallara riayet edilmesi gerektigi ve eksik hususlarin tamamlanmasi konularinda uyarilarda bulunulmustur."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile