'Sonsuzluk Kervani' Nigde'de Mola Verecek

'Sonsuzluk Kervani' Nigde'de Mola Verecek

Nigde Belediyesi; kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde, 4 Ocak Persembe günü ’Sonsuzluk Kervani’ adli siir, sohbet ve ezgi programi düzenleyecek. Ünlü sair, yazar ve yorumcularin katilimiyla gerçeklestirilecek olan program, Nigde Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da baslayacak.

Nigde Belediyesi, yeni yilda da kültürel ve sanatsal etkinliklere hiz kesmeden devam ediyor. Yeni yilin ilk sanatsal ve kültürel etkinligi 4 Ocak Persembe günü Nigde Valilik binasi yanindaki Nigde Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. ’Sonsuzluk Kervani’ adli programda Televizyon Programcisi ve Yazar Serdar Tuncer, siirleri ile Dursun Ali Erzincanli, ezgileriyle Murat Belet ve yorumlariyla Mehmet Zeyd Yildiz, Nigdeli sevenleri ile bulusacak. Ünlü sair, yazar ve yorumcularin siir, sohbet ve ezgileriyle sunum yapacagi programda Filistin’de yasanan insanlik dramina farkli bir pencereden bakilacak. Programda ayrica Asri Saadet’ten Osmanli meselelerine kadar pek çok farkli konular üzerinde degerlendirmelerde bulunulacak.

Baskan Özdemir’den Davet

Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir, kültürel ve sanatsal etkinliklere 2024 yilinda da artan bir tempoyla devam edeceklerini belirtti.

Kültür ve sanat sehri olan Nigde’de her firsatta oldugu gibi, kültürel ve sanatsal etkinliklerde de vatandaslarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerine vurgu yapan Baskan Özdemir; "Bu çerçevede, siir, sohbet ve ezgi dolu bir program olan Asri Saadet Programinda da hemserilerimizle bir arada olacagiz. Toplumsal meselelere farkli bir pencereden bakma imkani bulacagiz. Tüm hemserilerimizi 4 Ocak Persembe günü saat 19.30’da Kültür Merkezi’mize davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile