Sorfest Coskuyla Basladi

Sorfest Coskuyla Basladi

Sorgun Belediyesi tarafindan düzenlenen Sorgun Yaz Festivali (SorFest) halk konserlerinin ilk günü vatandaslarin yogun ilgisi ile gerçeklesti.

Sakir Efendi Sehir Meydaninda düzenlenen halk konserlerinin ilk gününde Yozgatli sanatçilar Arif Sahin ve Murat Balaban sahne aldi. Ünlü sanatçi Tugçe Kandemir’inde yer aldigi konsere vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Sakir Efendi Sehir Meydani, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvari tiklim tiklim doldu.

Belediye Baskani M. Erkut Ekinci sahnede hemsehrilerine seslenerek Sorgun ve bölgenin en büyük festivalini gerçeklestirmekten mutluluk duydugunu dile getirdi. Baskan Ekinci, “Kiymetli hemsehrilerim asli görevlerimizi eksiksiz yerine getirmekle birlikte sizlerin sosyal hayatlarini da canli tutmak ve Sorgunumuzu tüm Türkiye’ye tanitmak için çalisiyoruz. Daha önceleri yaptigimiz senlikleri genislettik sizlerin de isteklerine göre sekillendirdik. Çikardigimiz program bizim çok içimize sindi sizlerin de bundan keyif aldigini görmek bizleri mutlu etti. Bugün burada bizimle olan kiymetli sanatçilarimiza ve gönül bagi ile baglandigimiz siz kiymetli hemsehrilerime tesekkür ederim. Iyi eglenceler dilerim" dedi.

Tugçe Kandemir rüzgari esti

Belediye Baskani M. Erkut Ekinci’nin konusmasi sonrasinda sahne alan ünlü sarkici Tugçe Kandemir izleyicilerin alkislari ve tezahüratlari ile karsilandi. Yaklasik iki saat sahnede kalan Tugçe Kandemir izleyicilere sarkilari ile müzik söleni sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile