Sorgun Hastanesinin 250 Yataklı Projesi Tamamlandı

Sorgun Hastanesinin 250 Yataklı Projesi Tamamlandı

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun ilçesine yapılacak olan 250 yataklı hastanenin proje çalışmasının Sağlık Bakanlığı tarafından tamamlandığını söyledi.

Sorgun İlçesine yapılacak olan 250 yataklı hastane temelinin 2 aya kadar atılacağını belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal, “Sorgun kamuoyunda merak konusu olan 250 yataklı hastane projesi nihayet tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda ilgililer Sorgun’a gelerek hastane yerinde zemin etüdü yaptılar. Bu etüt doğrultusunda bir rapor hazırlayıp yetkili kurula raporlarını sundular ve bu rapor doğrultusunda proje tamamlandı. Şuanda tamamlanan proje Toplu Konut İdare Başkanlığı’na (TOKİ) teslim edilecek. TOKİ yeni hastaneyi 1,5 yıl içerisinde tamamlayacak” şeklinde konuştu.

Yeni hastane yerinin toplam 50 dönümlük arazi üzerine yapılacağını belirten Milletvekili Soysal, “Yeni hastane yerinin toplam 30 dönümünü istimlak çalışması yapılarak vatandaşlardan satın alındı. 20 dönümlük hazine arazisi ile birlikte toplam 50 dönümü ulaştı. Şuanda Sorgun’a yapılacak olan 250 yataklı hastane en modern hastaneler arasında yer alıyor. İnşallah 1,5 yıla kalmaz Sorgun halkının hizmetine açılacak” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile