Sosyal Medya Paylasimi Polisleri Harekete Geçirdi

Sosyal Medya Paylasimi Polisleri Harekete Geçirdi

Düzce – Düzce Sehit Tegmen Ugur Altan Ilkokulu Özel Egitim Anaokulunda egitim gören özel çocuklarin sosyal medya paylasimi polisleri harekete geçirdi. Ekipler, sirenlerle girdikleri okulun özel egitim anasinifindaki çocuklara sürpriz yapti.

Düzce Sehit Tegmen Ugur Altan Ilkokulu Özel Egitim Sinifi ögretmenleri, ögrencilerin gelisimine katki saglamasi ve sosyal hayata entegre olmalari için etkinlik düzenleyerek hayallerindeki meslekleri ögrenmek istediler. Sinifta yapilan çalismada ögrencilerin büyük bölümü polisligi hayallerindeki meslek olarak belirtince sinifta bir köse olusturuldu. Içerisinde resimler ve maketlerin bulundugu polis kösesinde özel miniklerin video ve fotograflarini ögretmenleri sosyal medya hesaplarinda paylasti.

Düzce Il Emniyet Müdürlügü yetkilileri sosyal medya paylasimlarini görünce harekete geçtiler. Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri 10-16 Mayis Engelliler Haftasini da düsünerek Sehit Tegmen Ugur Altan Ilkokuluna sirenler esliginde giderek ögrencilere sürpriz yapti. Sinif ögretmenlerine çiçek veren polisler ögrencilere de özel isimli çocuklara yaptirilan tisörtler, oyuncak polis arabalari, futbol topu, basketbol topu, voleybol topu hediye ettiler. Ekipler ayrica ögrencilerle birlikte pasta kestiler.

Özel ögrenciler mutluluklarini dile getirerek gelecekte polis olmak istediklerini dile getirirken Özel Egitim Ögretmenleri Özlem Altun Kaya ve Özge Yücel, sürpriz yapan polislere tesekkür ederek “Sinifimizda bir etkinlik yaptik. Çocuklarimiza hayallerindeki meslekleri sorduk. Maketler ve panolar hazirladik. Çocuklarimiz polis olmak istiyoruz. Suçlulardan korumak istiyoruz diye cevaplar verdiler. Bunu videoya çevirdik. Sosyal medya hesaplarimizda da paylastik. Düzce Il Emniyet Müdürlügü ekipleri paylasimimizi görünce 10-16 Mayis Engelliler Haftasi’na denk getirerek bize çok büyük sürpriz yaptilar. Hediyeler, pastalar getirmisler. Düzce Il Emniyet Müdürlügü’ne çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Ögrencileri polis otolarina ve motosikletlerine de bindiren polisler özel ögrencilerin hayallerini de gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile