Sosyal Medya Yorumlarina, Ürettigi 4 Metrelik Ekmekle Cevap Verdi

Sosyal Medya Yorumlarina, Ürettigi 4 Metrelik Ekmekle Cevap Verdi

Sivas’ta ürettigi ekmeklerle adindan söz ettiren ekmek ustasi, sosyal medyadan hakkinda yapilan yorumlara ve “Niye 3.80 de 4 degil” sorularina ürettigi 4 metrelik ekmekle cevap verdi.

Sivas’in Zara ilçesindeki firin isletmecisi Erdogan Çiçek, siradanin çok ötesinde bir boyuta sahip 3 metre 80 santimetre uzunlugunda ekmek üretti. Bunun üzerine sosyal medyada kendisine yapilan “Niye 3.80 de, 4 degil?” yorumlarina ithafen bu kez de 4 metrelik ekmek üretti. Çiçek yaptigi açiklamada, “3 metre 80 santim yaptigimiz ekmege bazi arkadaslar ‘Niye 3.80 de 4 degil’ dedi.

Biz de o arkadaslarimizi kirmadik, 4 metre yaptik. Firin da zaten tam 4 metre. O yüzden tam sifirlayarak 4 attim. Yani 4.10 desem de imkan yok. 5 desen de yok yani. O yüzden arkadaslarimizi kirmadik, bir daha yaptik” seklinde konustu.



“Ekmek kisa sürede tükendi”

Ürettigi 3 metre 80 santim ekmege çok güzel yorumlar da aldigini ifade eden Çiçek, “Sagolsun herkes paylasti, begendi. Çok da güzel yorumlar da aldim. Satis oldu, o anda ekmek bitti. Merak edenler oldu, kilo isi alanlar oldu, bu sekilde ekmek kisa sürede tükendi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile