Sosyal Yardim Basvurulari Mobil Araçla Yerinde Alinacak

Sosyal Yardim Basvurulari Mobil Araçla Yerinde Alinacak

Merkezefendi Belediyesi tarafindan faaliyete geçirilen Sosyal Yardim Araci sayesinde, vatandaslar belediye hizmet binalarina gitmeden sosyal yardim alanindaki gerekli islemlerini yerinde yapiyor.



Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayisiyla gerçeklestirdigi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi Sosyal Yardim Araci faaliyetlerine basladi.

Bu hizmet sayesinde Merkezefendililer, belediye hizmet binalarina gelmeden sosyal yardim alaninda gerekli islemlerini gerçeklestirebiliyorlar. Vatandaslarin çagri merkezini arayarak hizmetten faydalanmak istemesini belirtmesiyle birlikte ‘Mobil Sosyal Yardim Araci’ vatandasin adresine giderek gerekli basvuru ve kayit islemleri gerçeklestiriliyor. Sosyal yardim basvuru ve kayitlari ayni hafta içerisinde degerlendirme kuruluna girerek sonuçlandiriliyor. Basvurusu olumlu sonuçlanan Merkezefendililere tekerlekli sandalye, hasta yatagi ve benzeri tüm ayni ve nakdi yardimlar ekipler tarafindan ulastiriliyor.

“Hizmetimizi ayaklarina götürüyoruz”

Merkezefendi’ye en dogru, en hizli ve insana dokunur hizmet ve projeler yapmaya devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hemsehrilerimize en hizli ve en kaliteli hizmeti saglamak adina var gücümüzle çalisiyoruz. Bu anlayisla birlikte hemsehrilerimizin belediyemize gelmeden islemlerini gerçeklestirmek, kesintisiz belediye hizmetini sunmak için ‘Mobil Sosyal Yardim Araci’ hizmetini baslattik. Bu hizmetimiz sayesinde hemsehrilerimiz sosyal yardim basvurularini ve kayitlarini gerekli tüm cihaz ve sistemin kurulu oldugu donanimli aracimizda gerçeklestirecekler. Gerek maddi gerek saglik sorunlarindan dolayi hizmet binalarimiza gelemeyen hemsehrilerimizin ihtiyaçlarini karsilamak adina bu hizmetimizi ayaklarina götürüyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile