Sosyalfest Ankara Için Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Sosyalfest Ankara Için Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisinin Ekim ayinda Ankara’da gerçeklesecek olmasi sebebiyle koordinasyon toplantisi gerçeklesti.

Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu dogrultusunda 2-3 Mart 2024’te Karabük Üniversitesi ev sahipliginde gerçeklesen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararasi Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisinin Ekim ayinda Ankara’da yapilmasi planlaniyor.

Sosyal Bilimler alaninda yenilikçi yaklasimlar gelistirmek amaciyla Ekim 2024’te Ankara’da yapilmasi planlanan Sosyalfest, Senato Toplanti Salonunda yapilan koordinasyon toplantisi ile ele alindi.

Düzenlenen toplanti Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik’in baskanliginda, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. Ismail Rakip Karas, Genel Sekreter Lütfü Köm, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ersin Müezzinoglu, Sosyalfest Koordinatörü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Özcan Büyükgenç, Kurumsal Iletisim Koordinatörü Ars. Gör. Fatma Sena Yaman, Kariyer Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdür Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Feyzullah Esad Sekkeli ve Türker Inanoglu Iletisim Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Musa Ak’in katilimiyla gerçeklesti.

Toplantida konusan Rektör Kirisik, sosyal bilimler alaninda önemli bir etkinlik olan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararasi Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisi gerçeklestirmek için koordinasyon toplantilarini sürdürdüklerini belirterek, “Sosyalfest Türkiye’de oldukça ses getirdi. Gittigimiz her yerde Sosyalfest’in bilindigini, duyuldugunu, detaylari ile takip edildigini gözlemledik. Bu da bizim için oldukça sevindirici bir gelisme. Üniversitemiz ve Karabük ile özdeslesen bir gelisme oldu. Bu alanda yeni bir yol açmis olduk. Bu açilmis yolda da gidelim, liderlik edelim, önderlik edelim istiyoruz. Bu nedenle Ankara’da Ekim ayinda düzenlenecek olan Sosyalfest için çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Ortaya çikarttigimiz bu degeri ve markayi daha da yukariya tasiyacak sekilde o heyecani, o coskuyu devam ettirmemiz lazim. Bundan sonra da insallah bunu her yil bir öncekinden daha iyi konuma gelecek sekilde yapmak istiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile