Soydugu Evden Çikarken Ayakkabilari Bile Çaldi

Soydugu Evden Çikarken Ayakkabilari Bile Çaldi

Istanbul Zeytinburnu’nda bir binanin kapisini kartla açtiktan sonra evden hirsizlik yapan süpheli, binadan çikarken kapi önünde duran ayakkabilari bile çaldi. Süphelinin binaya giris ve çikis anlari güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

Olay, geçtigimiz Pazar günü Zeytinburnu Gökalp Mahallesi’nde bulunan bir binada saat 09.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, süpheli sahis 4 katli binanin önüne geldi. Etrafi kolaçan ettikten sonra kimsenin kendisine bakmadigindan emin olan süpheli, binanin kapisini kartla açarak içeri girdi. Binanin dördüncü katina çikarak ayni yöntemle dairenin kapisini açti.

Daireye giren süpheli, evde bulunan oyun konsolu, telefon, cüzdan ve dizüstü bilgisayari alarak disari çikti. Kapinin önünde duran ayakkabiyi da eline alan süpheli, hizla olay yerinden uzaklasti. Eve geldiginde yasanan hirsizligi fark eden ev sahipleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler konuyla ilgili çalisma baslatti.

HIRSIZIN BINAYA GIRIS VE ÇIKISI KAMERADA

Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, süpheli sahis kartla binanin demir kapisini açarak içeri giriyor. Merdivenlerden yukari çikan süpheli, 15 dakika sonra asagiya iniyor. Binaya girerken sadece sirtinda çanta olan süphelinin, binadan çikarken elinde bilgisayar çantasi ve ayakkabi oldugu görülüyor.

(Caner Sönmez - Davut Has - Furkan Duman - IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile