Sp Adana İl Başkanı Cengil: 'Seçim Startını Kongrede Veriyoruz'

Sp Adana İl Başkanı Cengil: 'Seçim Startını Kongrede Veriyoruz'

Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, 11 Temmuz günü gerçekleşecek olan olağanüstü büyük kongrelerinin aynı zamanda bir seçim startı olacağını söyledi.

  Cengil , partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında , " Kongreden iktidara " adlı büyük kurultaya Adana halkını davet etti .
Bu kongre ile parti kadrolarının daha da güçlenip gençleşeceğini kaydeden Cengil , " Böylece partimiz daha kuşatıcı hale gelecektir . Milletimizin tüm kesimleri kendisini burada bulabilecektir " dedi ,
Adana ' dan kongreye yoğun bir katılım olacağını anlatan Cengil , " Aklıselim ve vicdan sahibi herkese haydi gönül gönüle omuz omuza ' diyoruz . Kongremiz içerik itibariyle olduğu gibi , fiziki olarak ta Cumhuriyet tarihinin en görkemli kongresi olacak . 11 Temmuzda olağanüstü büyük kongremizi yapıyoruz . Kongremizin adı " Kongreden İktidara " dır . Aynı zamanda bir seçim startıdır . Yerli çözümden yana , anti emperyalist , maneviyatçı , özgürlükçü , adaletten yana olan , refahın arttırılmasını ve topluma adil dağılımını savunan herkese kapımız sonuna kadar açıktır " dedi .
' Saadet Türkiye ' yi Dinliyor ' programı çerçevesinde Türkiye genelinde 1 milyon 369 bin esnaf ve çiftçinin birebir dinlenerek anketler yapıldığını bildiren Cengil , " Adana ' da da 4 bin kişi dinlendi . Ancak bir husus çok dikkat çekicidir . Görüşülenlerin yüzde 85 i gelecekten umutsuz . Ayrıca kadın kollarımız Türkiye genelendi aynı mahiyette bir milyon kadınla görüşmeler yapıyor . Bu yorucu çalışmalarından dolayı bütün teşkilat mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile