Sp Bolu İl Teşkilatı'ndan Numan Kurtulmuş'a Destek

Saadet Partisi (SP) Bolu il Başkanı Abdullah Uzun, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a tam destek verdiklerini ifade ederek, "Biz Bolu teşkilatı olarak Numan Kurtulmuş başkanımızın yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi

Saadet Partisi (SP) Bolu il Başkanı Abdullah Uzun, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a tam destek verdiklerini ifade ederek, "Biz Bolu teşkilatı olarak Numan Kurtulmuş başkanımızın yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
SP Partisi'nde kongre rüzgarları eserken, Bolu İl Başkanı Abdullah Uzun, 5 il başkanından oluşan bir komisyon kurularak deklarasyon yayınladıklarını söyledi. Uzun, "Son olarak 31 Temmuz'da Nevşehir'de 80 il başkanının katılımıyla 2 gün süren bir toplantı düzenlendi. İl başkanları olarak bazı delegelerin istemiş olduğu kongre talebi değerlendirildi. Kimi il başkanları kongrenin Ağustos ayında yapılmasını kimi il başkanları da referandumdan sonra Kasım ayı gibi yapılması yolunda fikirlerini beyan etti. Bolu teşkilatı olarak önümüzde ki referandumdan sonra kongrenin Kasım ayında yapılmasının daha uygun olacağını ifade ettik. Genel başkanımız kongre takviminin teknik bir konu olduğunu bu konuyla görevli arkadaşların değerlendirmelerini yaptıktan sonra kongreyle ilgili kararlarını vereceklerini ifade ettiler. Yaşanan bu süreçte il başkanları olarak kamuoyuna bir deklarasyon hazırlama teklifinde bulunduk" dedi.
Abdullah Uzun, kongrede Genel Başkan Numan Kurtulmuş'u destekleyeceklerini kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile