Sp Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney:

Saadet Partisi (SP) Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney, Füze kalkanlarını Türkiye'de istemediklerini söyledi.

Saadet Partisi (SP) Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney yaptığı basın açıklamasında, "8 yıla yaklaşan süre içinde demokrasi getirecekleri Irak'a, tam tersine huzursuzluk, yokluk, fakirlik, hergün bomba yağmuru getirmiş, olaysız gün geçmezken kayıbı ve ölüsü olmayan hane kalmamıştır. Dünyanın petrol zengini olarak anılan ülkede, artık insanlar arabasına koyacak akaryakıt bulamaz hale gelmiştir"dedi.
Siyonizme bu kadar teslimiyet göstermek, İslam medeniyetinin ve uygarlığının yok edilmesine yardımdan başka bir şey olmadığını belirten Güney konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye'mizde, Nato denilen haçlı güçlerinin daha fazla işgaline yer verilmesini istemiyoruz. Füze kalkanı projesi daha önceden kararlaştırılmış olduğu anlaşılmakla, şimdi "istemezük" gösterisinin bir haftada olabilir haline ve kabul edilmiştir pozisyonuna getirilmesi acı bir gerçektir. Sadece emperyalizme alet olarak, reel politik yapıyoruz, dünya gerçekleri bunlardır demek, İslam Milletine yapılacak en büyük kötülüğü teşkil etmesinin sebebi olacaktır. Geldiğimiz bu noktada görülüyor ki bu günkü hükümetten insanlarımız çok büyük beklenti içine girmişti. Ancak siyasette, ekonomide modeli olmayan hükümet, İMF ve AB talimatlarını uygular olmuş, haklılığını millete ispat etmekte ise başka yöntemlere baş vurmuştur. Gündem değiştirmede adeta ustalaşmış, muhalefeti de kayıkçı kavgalarına sokarak yutulacak yumuşak lokma haline getirmeyi çok iyi becermiştir" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile