SP'li Günes Açiklamasi 'Milli Görüsçüler Tekrar Eski Günlerdeki Ihtisamina Kavusacak'

SP'li Günes Açiklamasi 'Milli Görüsçüler Tekrar Eski Günlerdeki Ihtisamina Kavusacak'

Saadet Partisi (SP) 7. Kocasinan Olagan Kongresinde konusan SP Genel Baskan Yardimcisi Caner Günes, “Milli görüsçüler tekrar eski günlerdeki ihtisamina kavusacak” dedi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen kongreye, SP Genel Baskan Yardimcisi Caner Günes, SP Kayseri Il Baskani Baki Coskun, siyasi parti temsilcileri, ilçe baskanlari ve parti üyeleri katildi.

Kongreye mevcut baskan Nuh Bahadir tek aday olarak katildi.

Kongrede konusan SP Genel Baskan Yardimcisi Caner Günes, “Inançli insanlar umutlarini kesmezler. ‘Allah var. Gaile yok’ derler. ‘Dünyada ve Türkiye’de kimse yoksa bir tek ben varim Çünkü umudumu kesemem’ der. ‘Bismillah’ diyerek, yollara koyulur. Bu tarihte de hep böyle olmus, simdi de böyledir. Milli görüsçüler tekrar eski günlerdeki ihtisamina kavusacak. Bizi rahat birakmiyorlar. Bölüyorlar, parçaliyorlar. Iftira atiyorlar ve kapatiyorlar. Hiçbir partinin 4 kere kapanip, 5’inci kere huzurlariniza gelmesi kolay degil. Ancak bununda bir ecri bir sevabinin oldugu kabul edilecek bir gerçektir. Milli görüs tarihinde 53 yil olmus, 54’üncü yila girmisiz. Iste burada baska görüs ve partileri tenkit ederken, 2 sey söylemeden geçmek mümkün degil. Biz Türkiye’deki tüm insanlarin sagcisiyla, solcusuyla, inançli ve inançsiziyla hepsini bu memleketin insani görüp, karsimiza alarak, insanca konusmak onlara dertlerimizi anlatmak isteriz. Hangi siyasi parti olursa olsun. Bu memleketin yasalari çerçevesinde kurulmustur. Bu memleketin partisidir. Onlara da saygi duyariz. Bizim kategorik olarak bir devlete, bir irka bir partiye veya sahislara düsmanligimiz söz konusu degildir. Biz bir tek seye düsmaniz. Bizim düsman oldugumuz o seyde zalimlerdir. Müslümanda olsa zalimlik yapiyorsa ona düsmaniz. Müslüman olmasa da zalimlik yapiyorsa ona düsmaniz. Israil’e karsi dururken de yaptigi zalimliklerden, haksizliklardan ve hukuksuzluklardan dolayi karsiyiz. Amerika’sina da öyle batisina öyle. Buradaki partileri elestirirken de sahislarini degil. Yaptigi isleri elestirerek, konuya girer, yaptigi isleri elestiririz” seklinde konustu.

SP Kocasinan Ilçe Baskanliginda tek aday olarak kongreye katilan Nuh Bahadir’da katilimcilara tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile