SP’li Nuri Başar’ın Açıklaması

SP’li Nuri Başar’ın Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Nuri Başar, "Terör belası yüzünden yıllardır bayramlarımız acıların paylaşıldığı günler oluyor" dedi.

Partisinin il başkanlığında basın açıklamasında bulunan GİK üyesi Nuri Başar, ülkenin terörden kurulması için etnik kimlik ve ırk ayrımı yapmaksızın ortak değerlerle barışmak ve buluşmak gerektiğini söyledi.

Başar, "Ülke siyasetinde; seçildikleri günün öncesinden cezaevlerinde bulunan vekiller, PKK terör örgütü ile dağda kucaklaşıp öpüşenler, dağda misafir edilip teröristlere arkadaşım diyenler ve onlara sahip çıkan siyasi partilerin söz sahibi olması ülkemizin geleceği açısından Son derece endişe vericidir. Gelecek bayramlarımıza daha mutlu ve huzurlu kavuşmak için siyasi görüş, etnik kimlik ve ırk ayrılıklarını bir tarafa atarak, tarihte bizi bir millet yapan ortak değerlerimizle tekrar barışmak ve buluşmak zorundayız. Bu ülkenin ortak değeri İslam’dır. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum" diye konuştu Nuri Başar, terör örgütünün İslam coğrafyasında neden olduğu kan ve gözyaşı nedeniyle kutlanılmak istenilen bayramların kabusa döndüğünü dile getirdi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile