Sp'nin 'İstanbul Anadolu İle Buluşuyor' Projesi

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı'nın organize ettiği "İstanbul Anadolu ile Buluşuyor" projesi kapsamında bir grup partili Siirt'e geldi

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı'nın organize ettiği "İstanbul Anadolu ile Buluşuyor" projesi kapsamında bir grup partili Siirt'e geldi. SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Sezai Bahçe, partilerinin siyaseti düştüğü yerden kaldıracağını söyledi.
SP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Ali Sezai Bahçe ve Ömer Korkusuz başkanlığındaki heyet, ildeki temaslarının ardından basın toplantısı düzenledi. Bir büryancıda düzenlenen basın toplantısında partisinin ülkenin ve Siirt'in sorunları konusundaki politikasını anlatan İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bahçe, "Saadet Partisi olarak siyaseti düştüğü yerden kaldıracağız. Biz seçimden seçime çalışan bir teşkilat değiliz. Bunun örneği burada. Biz buradayız. Türkiye'nin her yerindeki teşkilatlarımızla buluşuyoruz.
Her ne kadar medya çalışmalarımıza yeteri kadar yer vermiyorsa da biz çalışıyoruz" dedi.
Hükümetin ekonomide 'Derviş-Fişher' politikasını izlediğini belirten Bahçe, bu politikanın insanları açlığa, yoksulluğa ittiğini belirtti. Bahçe, "Ekonomide Derviş Fişher politikası izleniyor. Bu politika insanları açlığa, yoksulluğa mahkum ediyor. İnsanların cebindeki parayı çekerek enflasyonu düşürüyor. Dış borcumuz artmış. 2001 yılında merkezi hükümetin dış borç tutarı 177 milyar iken, 2010 yılında 452 milyara ulaştı. Ülkemizdeki bütçe açığı demokrasi açığından kaynaklanıyor" diye konuştu.
SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Korkmaz da, TBMM'de gay ve lezbiyenlerin haklarının görüşüldüğü bir dönemde Siirt'te yaşandığı iddia edilen cinsel istismar olaylarının medyaya yansımalarının anlamlı olduğunu belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile