Sponsorlar Yeşilyurt YİBO'nun müzik sınıfını donattı

Tokat Yeşilyurt İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (İMKB-YİBO) müzik sınıfı, müzik öğretmeninin gayretli çalışması sonucu

Tokat Yeşilyurt İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (İMKB-YİBO) müzik sınıfı, müzik öğretmeninin gayretli çalışması sonucu donanımlı bir müzik sınıfı haline geldi.

Müzik öğretmeni Murat Ağıl, sınıfın boyasını kendi yaptı. Diğer eksikler için girişimlerde bulunan Ağıl, sponsorlar sayesinde sınıfı donattı. Yeşilyurt YİBO'da kurulan müzik sınıfında elektronik piyano, ses sistemi, projeksiyon cihazı, enstrüman askılığı, stor perde, değişik bir çok müzik aleti, kırık giysi askılığı, nota sehpaları, yazı tahtası, koltuk ve sıraları, bilgisayar gibi bir çok donanım mevcut.

Yeni kurulan müzik sınıfında ders yapan öğrenciler, sınıflarından memnun olduklarını ifade ederek, müzik derslerinin daha eğlenceli geçtiğini söylediler. Öğrenciler, yeni sınıflarında müzik öğretmenleri Murat Ağıl yönetiminde bir de mini konser verdiler.

İMKB-YİBO Müdürü Ekrem Alkan, sınıfın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile