Spor Müdürü Gençlerle Bir Araya Geldi

Spor Müdürü Gençlerle Bir Araya Geldi

Düzce Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi ziyaret ederek, gönüllerindeki gençlik merkezi hakkında görüşlerini belirtti.


Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi gönüllüleriyle bir araya gelerek, “ Projelerinizi getirin biz destek vereceğiz” dedi.

Düzce Gençlik Merkezi gönüllülerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik grup, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi atanmasından dolayı tebrik etti. Üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan kalabalık gençlik gönüllüleri, 2014 yılında faaliyete geçecek olan yeni gençlik merkezi hakkında görüşlerini belirtti.

İl Müdürü Dereci, “Sizlerin emrindeyiz. Projelerinizi getirin biz destek vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci gençlere hitaben yaptığı konuşmada “Bakanlığımız gençlere büyük önem veriyor. Bütün tesislerimizi, binalarımızı sizler kullanacaksınız. Gençlik Merkezinde açtığımız kurslara katılarak kendinizi geliştirerek geleceğinizi garanti altına almanızı istiyoruz. Sizler verimli ve faydalı olan Gençlik Merkezimizi seçtiniz. Ben istiyorum ki dışarıda kahve köşelerinde oturan gençlerimiz de bizim imkanlarımızdan yararlansın” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile