Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde İskenderunspor’u 2-0 mağlup eden Karsspor’da dinlenmek yok.

İskenderunspor karşılaşmasında 2 topu direkten dönen , 2 gölü karşılaşmanın hakemi tarafından iptal edilen Karsspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına başladı .

Kars Atatürk Stadında yapılan antrenmanda yeşil beyazlı futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı . Teknik Direktör Mesut Demir , nezaretinde çalışmalarını sürdüren Karsspor’da hedef hafta sonu Sivas deplasmanından puan ile dönmek .

Teknik Direktör Mesut Demir , Karsspor’un önümüzdeki haftalarda gerçek futbolunu sahaya yansıtacağını söyledi .

Demir ; “İskenderun karşılaşmasında takım olarak çok iyi mücadele ettik . Üst üste geliştirdiğimiz ataklardan yaralanamadık . Maçın sonucu daha farklı olurdu . Ama sayılmayan gollerimiz var . Direkten dönen toplar var . Rakip kalecinin çıkarttığı net pozisyonlar var . Bütün futbolcularımı kutluyor” dedi .

SİVAS DEPLASMANI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmanın kendileri için dönüm noktası olacağını belirten Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir ; “ İlk maçımızda rakip karşısında kendi sahamızda 2-1 kaybetmiştik . Bu maç bizim için dönüm noktası . Buradan mutlak suretle puan çıkartmamız gerekiyor . Takım olarak bunun bilincindeyiz . Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz . Şuan için her şey yolunda . Futbolcuların hırslı olmaları teknik heyet olarak bizleri sevindiriyor . Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda Karsspor taraftarları bize inansın bizi desteklesin . Bir bütün olduğumuz zaman rakipleri daha rahat geçeriz . Birlikten kuvvet doğar” diye konuştu . Kar yağışı altında çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekipte futbolcuların istekli olması gözlerden kaçmadı . Hata yapan futbolcuları çalışmayı keserek sert bir şekilde uyaran teknik direktör Mesut Demir , futbolculardan daha dikkatli olmalarını istedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile