Spor Toto 3. Lig'de Konuk Takım Derince Belediyespor'un Galibiyetiyle Sona Eren Maçın Ardından Gebzespor Taraftarlarının Derince Belediye Başkanı Alemdar'a Saldırı Girişiminde Bulunduğu İddia Edildi

Spor Toto 3. Lig'de konuk takım Derince Belediyespor'un galibiyetiyle sona eren maçın ardından Gebzespor taraftarlarının Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar'a saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

2. Grup'ta oynanan Gebzespor-Derince Belediyespor maçı, konuk ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın ardından Gebzespor taraftarları, Alaettin Kurt Stadı'ndan ayrılmak üzere olan Alemdar ve çevresindekilerin kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdü.

Stadın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan emniyet ekipleri, Alemdar'ı güvenlik amacıyla stada geri götürdü.

Statta gazetecilere açıklama yapan Alemdar, ''İlk yarıda sahamızda oynanan maçta tartışmalar yaşanmıştı. Gebzespor Kulübü Başkanı Yavuz Unsur'un yakını olduğunu öğrendiğim şahıs beni tehdit etti ve Gebze'ye gelmememi istedi. Takımımı yalnız bırakmamak için geldim. Böyle bir saldırı ile karşılaştım. Bakın bakalım, kimin suyunu içiyorlar. Kulübün suyunu bile ben veriyorum. Gebzespor yönetimine yazıklar olsun'' diye konuştu.

Alemdar, açıklamanın ardından geniş güvenlik önlemleri eşliğinde takım otobüsüyle stattan ayrıldı.

Muhabir: İsa Turhan / Yunus Emre Günaydın

Yayıncı: Kemal Kaymak
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile