Stadyum Yapildi, Tribün Yok

Stadyum Yapildi, Tribün Yok

Mardin’in Mazidagi ilçesinde tamamlanan stadyuma tribün yapilmasi bekleniyor. Mazidagispor Kulübü Baskani Kahraman Ceylan eksikliklerin giderilmesi için çagrida bulunarak, "Bir an önce bu tribünlerin dahil edilmesi lazimdir. Biz de maçlarimizi taraftarimizla burada oynamak istiyoruz. Bu eksiginden yetkililerden giderilmesini istiyoruz" dedi.

Mardin’in Mazidagi ilçesine yapilan stadyumda tribünlerin yer almamasi dikkat çekiyor. Mazidagispor Kulübü Baskani Kahraman Ceylan, ilçe stadi yapilmadan önce toprak arazide maçlarini yaptiklarini ifade etti.

Ilçe stadyumunun yüzde 95 oraninda tamamlandigini belirten Ceylan, “Simdiye kadar bir sahamiz olmamasi kulübümüz için büyük bir eksiklikti. Bu sahanin yapilmasiyla ihtiyacimiz giderilmis oldu. Maçlari daha öncesinde de bu alanda yapiyorduk ancak sahamiz toprak sahaydi. Federasyon toprak sahayi artik kabul etmiyordu. Zorunlu olarak suni çim saha istiyordu. Bizde maçlarimizi Derik’te yapiyorduk oranin ilçe stadini kullaniyorduk. Bundan sonra maçlarimizi burada yapacagiz. Suan bir tek tribün eksigimiz var, alanin dar olmasindan dolayi tribünü proje içerisine alamadilar. Bundan dolayi tribünsüz saha teslim edecekler. Mazidagi ilçe kaymakami ile görüstükten sonra bize tribünü yapacaklarini söyledi.

Portatif de olsa tribün yapacagini söyledi.

Sahanin etrafina baktigimiz zaman iki tarafinin da bos arazi oldugunu görmekteyiz. Bu bos araziler vatandasa aittir. Bir an önce bu tribünlerin dahil edilmesi lazimdir. Bizde bir an önce maçlarimizi taraftarimizla burada oynamak istiyoruz. Bu eksiginden giderilmesini istiyoruz. Suanda sahamizin yüzde 95’e yakinin tamam oldugunu söyleyebiliriz. Ilerleyen zamanda da sahanin teslim edilecegini söyleyebilirim” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile