Stajini Tamamlayan Kaymakam Akpay, Avukat Oldu

Stajini Tamamlayan Kaymakam Akpay, Avukat Oldu

Çorum’un Osmancik Kaymakami Ayhan Akpay, stajini tamamlayarak avukat oldu.

1996 yilinda girdigi Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yilinda mezun oldu. Avukatlik stajini basariyla tamlayan Kaymakam Ayhan Akpay için Çorum Barosu’nda tören düzenlendi.

Yemin töreninin ardindan Akpay’a avukatlik ruhsatini Baro Baskani Av. Turan Kalipçi takdim etti. Baro Baskani Kalipçi tarafindan avukatlik cüppesi giydirilen Akpay’i bu mutlu gününde esi ve çocuklari da yalniz birakmadi.

1979 yilinda Nigde’de dogan Akpay, ilkokulu Divarli Kasabasi Ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Çiftlik ilçesinde okudu. 1996 yilinda girdigi Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yilinda mezun oldu. 2003 yilinda Ingiltere Exeter Üniversitesinde bir yil süre ile dil egitimi aldi ve Ingiltere kamu kurumlarini yerinde inceledi. 2011 yilinda Ingiltere Keele Üniversitesinde Yüksek Lisans Egitimini tamamladi. 2013 yilinda Amerika Birlesik Devletleri National Defence Üniversitesinde Terörizm Egitimi aldi. 2001 yilinda Balikesir Kaymakam Adayi olarak atandi. Sirasiyla; Kirikkale Sulakyurt Kaymakam Vekili, Aydin Yenipazar Kaymakam Vekili, Çorum Bogazkale Kaymakami, Hakkâri Çukurca Kaymakami, Erzincan Vali Yardimcisi, Bilgi Islem Dairesi Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakami ve Adiyaman Vali Yardimcisi olarak görev yapti. Iyi derecede Ingilizce bilen Ayhan Akpay evli ve iki çocuk babasidir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile