Stk'lardan Başkan Köktaş'a Ziyaret

Stk'lardan Başkan Köktaş'a Ziyaret

Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şubesi, Tokat Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Samsun Asarcıklılar Derneği'nin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler.


Samsunda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Eyüp Yayla, Tokat Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Kılıç, Asarcıklılar Dernek Başkanı Bayram Çevrim ve derneğin Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Zaid Değirmenci, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a ziyarette bulundular. Sivil toplum kuruluşlarının başkanları yaptıkları çalışmalar hakkında İl Başkanı Fuat Köktaş'a bilgi vererek, yaşadıkları bazı problemleri de aktararak çözümü konusunda destek istedikler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Köktaş, "Hemşehri dernekleri bir şehrin örflerinin, geleneklerinin, kendine has yaşam tarzlarının değişik platformlarda tanıtımında büyük katkı sağlamaktadır. Sizler bizim kültür zenginliğimizsiniz. Bulunduğunuz yerlerde önemli bir yere sahipsiniz. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerin topluma daha fazla katkı sağlamaları içinde hepimizin üzerine düşeni yapması, elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor. Her zaman sizlerle istişare yapan, düzenlediğiniz festivallerde, şenliklerde aranızda olan, sevincinize, mutluluğunuza ortak olan, birlikte hareket eden kardeşleriniz olarak AK Parti ailesi, sizlerin gerçekleştireceği topluma faydası olacak bütün çalışmaların her zaman yanında ve destekçisi olacaktır" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile