STK Temsilcileri Turizm Için Görüsmelere Basladi

STK Temsilcileri Turizm Için Görüsmelere Basladi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki sivil toplum kurulusu (STK) temsilcileri, turizmin canlandirilmasi için çesitli ziyaretlerde bulundu.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Salih Özdemir, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Timur Sevi, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Vedat Çogaç, Yüksekova’da farkli alanlarda çalisan esnaftan olusan heyet, Esendere Belde Belediyesi Baskani Dirbaz Büyüksu ve Esendere Gümrük Müdürü Ayse Arslantas ile GTI Müdürü Burak Top ile bir araya geldi. STK temsilcileri ve beraberindekiler ilk olarak Esendere Belde Belediyesi Baskani Dirbaz Büyüksu’yu makaminda ziyaret ederek bölgenin turizmine iliskin görüs, öneri ve taleplerini ilettiler.

Buradan ayrilan heyet daha sonra Esendere Gümrük Müdürlügünü ziyaret etti. Müdür Arslantas ile bir araya gelen STK temsilcileri, ilçenin can damari olan gümrük kapisi konusunu görüstükten sonra GTI Müdürü Burak Top ile bir araya geldi.

Yüksekova’nin gelecegi çalistiklarini ifade eden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Salih Özdemir, “Sivil toplum kuruluslari olarak esnafimizla beraber ilk olarak Esendere Belde Belediye Baskani Dirbaz Büyüksu’yu ziyaret ettik. Hemen sonrasinda Gümrük Müdürümüz Ayse Arslantas’i ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü tesekkür ediyoruz. Esendere Sinir Kapisi bizim için çok önemli bir sinir kapisidir. Bölgede adeta bacasi tütmeyen bir fabrikamizdir. Çesitli istisarede bulunduk, karsilikli sohbetlerimiz oldu. Bu çalismamiz güzel geçti, verimli oldu. Memleketimiz için özellikle neler yapabiliriz, nasil bir çalisma yürütebiliriz konularinda karsilikli fikir alisverisinde bulunduk. Bu görüsme bizim için çok kiymetliydi. Insallah güzel sonuçlar alacagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile