STSO Heyeti, OSB'deki Yatirimlari Yerinde Inceledi

STSO Heyeti, OSB'deki Yatirimlari Yerinde Inceledi

Siirt Ticaret ve Sanayi (STSO) Baskani Güven Kuzu ve beraberindeki heyet, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) üretim yapan firmalari ziyaret etti.

Ilk olarak Siirt Organize ve Sanayi Bölge Müdürü Habib Öner’i ziyaret eden Baskan Kuzu, OSB ve yatirimlar hakkinda bilgi aldi. Firma ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak dünyaca ünlü marka ürünlerini üretip, ihracat eden Isikveren Tekstil ziyaret edildi. Ilk etapta 80 kisinin istihdam edildigi söyleyen Isikveren Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Bavli’dan bilgi alan TSO Baskani Kuzu, daha sonra Fransa, Almanya ve Irak basta olmak üzere yurt disi ülkelerine ihracat yapan Denizhan Moda Yönetim Kurulu Baskani Turan Denizhan’dan bilgi aldi.

Kuzu Yapi Insaat Madencilik Turizm Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Sirketi tarafindan Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Kuzu Çivi ve Çelik Hasir fabrikasinda da incelemelerde bulunan TSO heyeti, fabrikanin yönetim kurulu baskani Orhan Kuzu’dan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Kuzu, Çivi’nin ardindan iç piyasaya üretim yapan Endüstriyel (Kimyasal) yatirimcilardan Fayans Yapistirici fabrikasi Botan Yapi ziyaret edildi. Ziyaretlerde yatirimci firma yetkilileriyle karsilikli yapilabilecek isbirlikleri ve projeler konusunda istisarelerde bulunuldu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Güven Kuzu, beraberindeki TSO Baskanvekili Fuat Özgür Çalapkulu, baskan yardimcisi Kadir Demirhan, OSB Müdürü Habib Öner ve TSO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dünyaca ünlü BIG markalari üretip yurt disina ihracat eden ve ilk etapta 270 kisiyi istihdam eden Maviyel Lamino Ambalaj Siirt Girisim Tekstil Fabrikasi’ni ziyaret etti, çalismalar hakkinda bilgi aldi.

TSO Baskani Kuzu ve beraberindeki heyetin OSB’deki yatirim inceleme ve istisare ziyaretleri Çelik Beton üretimi yapan Dogu Prefabrik tesisi ziyaret ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile