STSO, Yeni Nesil Akademi Programi Düzenledi

STSO, Yeni Nesil Akademi Programi Düzenledi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi, genç yöneticilerin yetistirilmesi amaciyla ‘Yeni Nesil Akademi’ programi düzenledi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO), üye odakli projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Üyeleri için birçok egitim ve bilgilendirme toplantisi düzenleyen oda yönetimi, son olarak genç yöneticilerin kendilerini yetistirmeleri adina ‘Yeni Nesil Akademi’ programi düzenledi.

Akademinin açilis konusmasini yapan Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, “Bu Akademi, aile isletmesini yeni devralan ya da devralmaya hazirlanan genç yöneticilerin is ortamina hazirlanmasi için planlandi. 8 farkli ve özgün baslikta düzenlenecek olan programin ilk oturumunda, Iletisim ve Davranis Bilimleri Uzmani, Sanat Danismani Adnan Erbas tarafindan ‘Liderlik ve Yönetim Becerileri’ egitimi verilecek. Diger egitim modüllerimizin yani sira Oda olarak önemsedigimiz bir konu olan ‘Proje Üretme, Proje Gelistirme’ kültürünün, isletmelerde de yayginlastirilmasina yönelik egitimler planlandi” dedi.

Açis konusmasinin ardindan Iletisim ve Davranis Bilimleri Uzmani ve Sanat Danismani Adnan Erbas; yöneticilik, liderlik ve iletisim becerileri konularinda sunum yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile