Su Altında Dünya Evine Girdiler

Su Altında Dünya Evine Girdiler

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde Ozan Serpil Avcı çifti, su altında düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

Yalıkavak beldesi Gökçebel mevkii Tilkiçik koyunda su altında düzenlenen nikahı Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan kıydı. Ege denizine dalan Ozan ve Serpil Avcı çifti su altında düzenlenen törenle dünya evine girdi. Denizin dibine kurulan sandalye ve masalarda oturan nikah memuru ve şahitler, avcı çiftinin mutluluğuna eşlik etti.

Su altında gelini dudağından öperek kucağına alan damat, denizde renkli görüntüler oluşturdu. Damat Ozan Avcı’nın fikri olan deniz dibinde nikah kıymak çiftin sıra dışı bir evliliğe adım atmasına vesile oldu. Deniz dibine dalış için hazırlanan çift yaklaşık yarım saat suyun altında kaldı. Nikahın ardından karaya çıkan çift şampanya patlatarak aileleri ile küçük bir kutlama yaptı.

Çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten gelin Serpil Avcı, şunları ifade etti: “Üç yıl önce tanıştık. Birlikteliğimize su altında evlenerek Son noktayı koyduk. Deniz altında güzel bir organizasyon olacağını düşündük. Çok güzel oldu. Suyu ikimizde çok severiz, deniz altında yaşamak, gezmek çok güzel. Denizin 5 metre dibinde nikah kıyıldı ve çok güzel oldu. Bu şekilde nikah kıyılmasını herkese tavsiye ederim.”Daha Sonra çift aileleriyle birlikte kutlama yaptı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile