Su Borusundan Çikan Agaç Köklerini Yilan Zannettiler

Su Borusundan Çikan Agaç Köklerini Yilan Zannettiler

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine tamir ettikleri borunun içinden çikan yaklasik 15 metre uzunlugunda agaç kökünü yilan zanneden isçiler, büyük korku yasadi.

Yüksekova ilçesine bagli Esendere beldesinde akan sularin miktari her geçen gün azalmaya baslayinca vatandaslar durumu Esendere Belediyesine bildirdi. Su borularini adim adim kontrol eden ekipler, arizanin kaynagini tespit edip çalismalara basladi.

Yapilan çalisma sonucunda su borusunun içerisinde yaklasik 15 metre uzunlugunda agaç kökü çikti. Çikan agaç kökü yilana benzeten çalisanlar, büyük bir korku yasadilar. Daha sonra agaç kökü oldugu fark edilince derin bir nefes alan isçiler, su borusu temizlenip tekrar faaliyete geçirildi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Esendere Belde Belediyesi Baskani Dirbaz Büyüksu, “Beldemizin içme suyunda yaklasik bir haftadan bu yana bir ariza vardi. Ariza ekiplerimiz yogun bir çalisma sonucunda arizayi giderirken yaklasik 15 metre olusan bir agaçça benzer, yilana benzer bir madde buldular borunun içerisinde. Dün geceden itibaren yogun bir çalisma sonucu ekiplerimiz arizayi gidererek beldemize suyu verdiler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile