Su Kanalinda Bulunan Cesedin Kayip Bas Kismini Komandolar Ariyor

Su Kanalinda Bulunan Cesedin Kayip Bas Kismini Komandolar Ariyor

Kastamonu’da su kanalinda bulunan cesedin bas kismi, Il Jandarma Komutanligina bagli komando birlikleri tarafindan araniyor.

Olay, önceki gün Merkez ilçesine bagli Dere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, terk edilmis bir araç bulan vatandaslar, durumdan süphelenerek ihbarda bulundu. Ihbar üzerine köye gelen Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri, terk edilmis halde bulunan aracin yakininda su kanalinin altina atilmis halde basi kesilmis bir ceset buldu. Jandarma ekipleri Kastamonu Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde baslatilan sorusturma çerçevesinde olayla ilgili S.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltina aldi. Cumhuriyet savcisi ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardindan ceset, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Yapilan incelemelerde cesedin. 3 gündür 3 gündür kayip olarak aranan insaat ustasi Adem Yesilgil’e ait oldugu ortaya çikti.

Olayla ilgili sorusturma devam ederken, Kastamonu Il Jandarma Komutanligina bagli komando birlikleri, cesedin bulundugu alanda ve ekili arazilerde kayip bas bölgesini arama çalismalarini sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile