Su Parki Çocuklara Yazin Keyfini Yasatiyor

Su Parki Çocuklara Yazin Keyfini Yasatiyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Parki’na kazandirdigi su parki, yaz tatilinde denize ve havuza gidemeyen çocuklar için eglencenin adresi haline geldi. Birbirinden eglenceli etkinliklerin yer aldigi parkta çocuklar hem eglenip hem serinlerken, aileleri de Atatürk Kent Parki’nin yesilliklerinde piknik yapma imkani buluyor.

Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Parki’na yapilan ve “Fresh Park” olarak da adlandirilan su kaydiraklari, çocuklarin eglenmesi için büyük bir firsat sagliyor. Özellikle denize ve havuza gidemeyen çocuklar su parkinda hem egleniyor hem de serinlerken, su oyunlari, yer fiskiyeleri, yukardan dökülen su kovalari gibi birçok etkinlikle yaz tatilinin tadini çikariyor. Çocuklar bu keyifli anlari yasarken, aileleri de Atatürk Kent Parki’nin yesil alanlarinda piknik yaparak güzel vakit geçirme imkani buluyor.

Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin çocuklara özel olarak tasarladigi su parki, hafta içi 12.00-18.00, hafta sonu ise 12.00-20.00 saatleri arasinda hizmet vererek, yaz boyunca ailelere ve çocuklara unutulmaz anlar yasatmayi hedefliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile