Su Sikintisi Yasayan Mahalle Için Sondaj Vuruldu

Su Sikintisi Yasayan Mahalle Için Sondaj Vuruldu

MASKI Genel Müdürlügü, Köprübasi ilçesine bagli Cicikli Mahallesinde vatandaslara daha verimli, saglikli ve kesintisiz içme suyu ulastirmak adina yeni bir sondaj kuyusu açti.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslara saglikli ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Içme Suyu Dairesi Baskanligi, Köprübasi ilçesine bagli Cicikli Mahallesinde vatandaslara yeni bir içme suyu kaynagi kazandirmak için sondaj çalismasi yapti. Saniyede 3 litre verime sahip suya ulasilan sondaj, yapilacak testlerin olumlu sonuçlanmasinin ardindan hat baglantilari yapilarak mahallelerin kullanimina sunulacak.

“Çalismadan çok memnun kaldik”

Mahalle sakinleriyle birlikte sondaj çalismalarinin gerçeklestigi alanda inceleme yapan ve memnuniyetini ifade eden mahalle muhtari Saban Eroglu, “Mahallemizde yasanan su sikintilari nedeniyle durumu yetkililere ilettik. MASKI yetkililerimiz mahallemizde yeni bir sondaj kuyusu açti. Saniyede 3 litre verime ulasildi. Çalismadan çok memnun kaldik. Yakin zamanda hat baglantilari da yapilinca mahallemizin su sikintisi kalmayacak insallah. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün ve MASKI yetkililerimize tesekkür ederiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile