Su Taskinlarini Önleyecek Çalismaya Yerinde Inceleme

Su Taskinlarini Önleyecek Çalismaya Yerinde Inceleme

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa merkez Cennettepe TOKI’nin oldugu noktada Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’nde yagisli havalarda meydana gelen taskinlara son vermek adina baslatilan 450 metrelik yagmur suyu hatti çalismalarini yerinde inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde önemli altyapi projelerine imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKI, Manisa merkez ve ilçelerinde sürdürülebilir ve güvenilebilir altyapi yatirimlarina büyük önem veren Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlariyla Manisa merkez Cennettepe TOKI’nin oldugu noktada Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’nde baslattigi yagmur suyu hatti projesinde çalismalarini sürdürüyor. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay da yagisli havalarda meydana gelen taskinlara son vermek adina hayata geçirilen çalismayi yerinde takip ederek yetkili personelden bilgi aldi. Genel Müdür Aslay’a Kanalizasyon Dairesi Baskani Cem Çöllü, MHP Sehzadeler Ilçe Baskani Sener Özten, Sehzadeler ilçesi Ishakçelebi mahalle muhtari Bayram Gök, Sehzadeler ilçesi Kocatepe mahalle muhtari Yilmaz Acar, Sehzadeler ilçesi Bayindirlik mahalle muhtari Bedirhan Çiçek, sube müdürleri ve yetkili personel eslik etti.

Bayindirlik Mahallesinden hizmet tesekkürü

Saha ziyareti öncesi Bayindirlik Mahalle Muhtari Bedirhan Çiçek’i ziyaret eden Genel Müdür Aslay, mahallenin istek ve taleplerini dinledi. Ziyarette mahallede yapilan ve yapilmasi planlanan projelerle ilgili istisarelerde bulunuldu. Muhtar Çiçek, mahallesine yapilan hizmetlerden dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve MASKI Genel Müdürlügüne tesekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

“Altyapiyi güçlendiriyoruz”

Muhtarlik ziyaretinin ardindan altyapi çalismalarinin yürütüldügü bölgede incelemelerde bulunan Genel Müdür Burak Aslay, “Manisa merkez Cennettepe TOKI’nin bulundugu alan olan Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’nde 500 hanelik bir yikim gerçeklestirildi.

Yikim sonrasi büyük bir açik alan meydana çikti. Asiri ve ani yagisin olustugu dönemlerde toprak doyduktan sonra bu açik alandan Ulutepe caddesine akip vatandaslarimiz için olumsuz durum olusturuyordu. Sorunu kökten çözmek adina hizlica projelendirme çalismasi yaptik ve geçtigimiz hafta bölgede 450 metrelik çalisma baslattik. Ekiplerimizin özverili çalismasiyla kisa sürede tamamlamayi planladigimiz projemizle birlikte yagmur sularinin dere yatagina saglikli bir sekilde akisini saglamis olacagiz ve buradaki altyapi tamamen güçlendirilmis olacak. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün önderliginde yatirimlarimiz hiz kesmeden devam edecek” dedi.



“Büyüksehir’den ve MASKI’den çok memnunuz”

Ishakçelebi Mahalle Muhtari Bayram Gök, “Özellikle kis aylarinda meydana gelen ani yagislarda taskin riski yasiyorduk. Sorunumuzun çözülmesi adina hemen çalisma baslatildi, çok hizli ilerliyor. Cengiz Baskanimizdan Allah razi olsun. Yapilan hizmetlerden çok memnunuz” derken, Kocatepe Mahalle Muhtari Yilmaz Acar, “Yagisli havalardan mahalle olarak olumsuz etkileniyorduk. MASKI’nin baslattigi çalismayla artik rahat edecegiz. Basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün olmak üzere, Büyüksehir ve MASKI ailesine tesekkür ederiz” dedi.

Bayindirlik Mahalle Muhtari Bedirhan Çiçek de sunlari söyledi: “Cengiz Baskanimizin hizmetleri durmuyor. Büyüksehir’den ve MASKI’den çok memnunuz. Ne zaman bir ihtiyacimiz olsa elimizi bos göndermediler. Tüm ekipler ne sorunumuz olursa olsun 7/24 telefonumuza cevap veriyorlar, çözüm üretiyorlar. Hizmetler için Cengiz Baskanimiza ve MASKI Genel Müdürlügüne tesekkür ederiz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile