SUBÜ'de Teknofest Basarilari Kutlandi

SUBÜ'de Teknofest Basarilari Kutlandi

SUBÜ’nün Teknofest 2023’e katilan takimlari düzenlenen mangal etkinliginde bir araya gelerek yarismada elde edilen basarilari kutladi. Etkinlikte konusan Rektör Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, “Ne kadar basarili bir model uyguladigimizi Teknofest 2023’te de sonuçlarla görme firsati yakaladik” dedi.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi’nde (SUBÜ) Teknofest 2023’e katilan ögrenciler ve danismanlar mangal etkinliginde bir araya geldi. Yarismada elde edilen basarilarin kutlandigi etkinlige Rektör Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Oguz Türkay, Genel Sekreter Dr. Ögretim Üyesi Gökhan Ergen, Teknoloji Fakültesi Dekani Prof. Dr. Zafer Tatli, Yasam Boyu Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (SAYEM) Müdürü Doç. Dr. Baris Boru, Teknoloji Yarismalari Koordinatörü Dr. Ögretim Üyesi Ali Furkan Kamanli, akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Kupalarin ve ödüllerin de sergilendigi bulusmada hatira fotograflari çekildi.

“Büyük artilar kattik”

Uzaktan egitim sürecinde olunmasina ragmen Teknofest 2023’e katilacak takimlardaki ögrencilerin Sakarya’dan ayrilmadiklarini vurgulayan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, “Biz sahidiz ki gece gündüz demeden hem atölyelerde hem de Teknoloji Yarismalari Koordinatörlügümüz bünyesindeki çalisma alaninda büyük bir gayret ve özveriyle çalistilar. Yarisma süresince de üniversitemizi en güzel sekilde temsil ederek büyük basarilar elde ettiler. Kazandigimiz 1 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük, En Iyi Takim Ruhu Ödülü ve En Iyi Sunum Ödülünün yani sira ciddi dereceler elde ettigimiz birçok kategori de oldu. Her seyden önemlisi uygulama becerisine sahip nitelikli insan yetistirme misyonumuza bu Teknofest’te de büyük artilar kattik. Bir yandan da ne kadar basarili bir model uyguladigimizi sonuçlarla görme firsati yakaladik. Insallah bu genç kardeslerimiz Teknofest tecrübesi olan diger kardeslerimiz gibi ülkemizin ve dünyanin güzide sirketlerinde ve kurumlarinda çalisacaklar ve SUBÜ ailesini ömürleri boyunca en güzel sekilde temsil edecekler. Takim liderleri, sponsorlar ve destek verenlere tesekkür ediyor, herkesi yürekten kutluyorum” dedi.



“Insana yatirim yapiyoruz”

Ögrencileri ve akademisyenleriyle bir bütün olarak ciddi isler basardiklarini kaydeden Teknoloji Fakültesi Dekani Prof. Dr. Zafer Tatli, “Projelerde de sahadaki uygulamalarda da nitelikli eleman yetistirmede de is dünyasiyla iletisimde de mühendislik egitiminde de seviyemizi sürekli daha ileri noktalara tasima gayretindeyiz. Çok sükür ki bunu da net bir sekilde görebiliyoruz. En degerli yatirim elbette insana yapilan yatirim. Biz de samimiyet ve iyi niyetle bunu yapma gayretindeyiz. Ögrencilerimiz oldukça aktifler ve bizi her anlamda gururlandiriyorlar. Teknofest 2023’te de büyük gayretlerinin sonuçlarini aldilar. Biz ögrencilerimizin her zaman yaninda olmaya ve onlara güzel bir gelecek, ülkemize de her anlamda hizmet edecek nesiller yetistirmek için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile