SUBÜ Ferizli MYO'da Is Sagligi Ve Güvenligi Paneli

SUBÜ Ferizli MYO'da Is Sagligi Ve Güvenligi Paneli

SUBÜ Ferizli MYO’da Is Sagligi ve Güvenligi Haftasi sebebiyle ilgili sektör temsilcilerinin katildigi 4 oturumluk panel gerçeklestirildi.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Is Sagligi ve Güvenligi Haftasi sebebiyle panel gerçeklestirdi. Iki gün süren panele is sagligi ve güvenligi alaninda uzman 10 konuk katildi.

Panel, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Baskani Ögretim Görevlisi Mustafa Eryüksel yönetiminde ve Ögretim Görevlisi Furkan Türkseven moderatörlügünde yürütüldü. Panelin ilk oturumunda sektör temsilcileri deneyimlerinden bahsetti. Sektördeki deneyimlerini paylasan konuklar, is sagligi ve güvenligi alanindaki son gelismeleri ve en iyi uygulamalari tartisma firsati bulurken; panel katilimcilarin da yer aldigi bir bilgi alisverisi ve ag ortami sagladi. Ferizli MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Baskani Ögretim Görevlisi Mustafa Eryüksel, is sagligi ve güvenligi konularinda bilgi paylasimi ve sektördeki yenilikleri takip etme kararliligini sürdürdüklerini ve yeni etkinliklerle alana katki saglamaya devam edeceklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile