SUBÜ'nün Kalite Güvencesi Çalismalari Bu Konferansta Anlatildi

SUBÜ'nün Kalite Güvencesi Çalismalari Bu Konferansta Anlatildi

SUBÜ Kalite Koordinatörlügü, Ankara’da düzenlenen 2024 YÖKAK-Uluslararasi Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansi’na katilim sagladi. Konferansta SUBÜ’nün kalite güvencesine katki saglayan sistem ve platformlari tanitildi.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kalite Koordinatörlügü, Yüksekögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi (HBVÜ) ev sahipliginde düzenlenen 2024 YÖKAK - Uluslararasi Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansi’na katildi.

HBVÜ Itri Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konferansa katilan SUBÜ heyetinde; Rektör Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Oguz Türkay ve Kalite Koordinatörü Dr. Ögretim Üyesi Selcen Vodinali yer aldi.

Konferansin konusmacilari arasinda da bulunan Vodinali, ‘Yüksekögretim Kurumlarinda Kurumsal Performans Yönetimi ve Veri Yönetim Platformlari Üzerine Örnek Bir Uygulama’ baslikli sunumu ile kalite güvence sisteminde iyi uygulama örnegi olarak SUBÜ’nün Kurumsal Performans Yönetim Sistemi ile veri uygulama platformu olan Kurumsal Zekâ platformunu anlatti. Sunum sonunda katilimcilardan gelen sorular da cevaplandirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile