SUBÜ Ögrencileri Satranç Turnuvasinda Bulustu

SUBÜ Ögrencileri Satranç Turnuvasinda Bulustu

SUBÜ Satranç Toplulugu ile Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi koordinasyonunda üniversite ögrencilerinin katilim sagladigi ‘Satranç Turnuvasi’ düzenlendi. Turnuvanin birincisi ise çeyrek altinla ödüllendirildi.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Satranç Toplulugu ile Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi koordinasyonunda ‘Satranç Turnuvasi’ düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültesi Kapali Spor Salonu’nda müsabakalari yapilan turnuva, 40 ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Turnuvada rakiplerini maglup ederek ilk sirayi alan Emirhan Güngör çeyrek altin, ikinci olan Sahin Karakas gram altin ve üçüncü olan Cem Gökçay bin TL ile ödüllendirildi. Dereceye giren ögrencilere ödüllerini SUBÜ Genel Sekreter Yardimcisi Hakan Kocaman, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Orhan Yilmaz ve Yapi Isleri Daire Baskani Osman Sahin takdim ederken; Satranç Toplulugu Akademik Baskani Dr. Ögretim Üyesi Sena Gizem Arslan, SUBÜ’de satranç kültürünü yasatmak için faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile