SUBÜ Personelleri Eskisehir'i Gezdi

SUBÜ Personelleri Eskisehir'i Gezdi

SUBÜ personelleri, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan düzenlenen Eskisehir gezisiyle sehrin tarihi ve dogal güzelliklerini tanima ve birlikte vakit geçirme firsati buldular.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi, üniversite personelleri ve ailelerine yönelik Eskisehir Gezisi düzenledi.

Gezi çerçevesinde Osmanli Devleti döneminden kalma tarihi dokusuyla ön plana çikan Odunpazari ilçesi ve Atlihan El Sanatlari Çarsisi, Cam Sanatlari Müzesi, Balmumu Heykeller Müzesi, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parki, Japon Bahçesi, Hayvanat Bahçesi ve Su Alti Dünyasi ziyaret edildi. Eskisehir’in tarihi, dogasi ve kültürel yapisina iliskin rehberlerden bilgi alan ziyaretçiler sehrin yöresel lezzetlerini de tatti. Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi’ndan yapilan açiklamada, “Çalisanlarimizin çesitli etkinliklerle bir araya gelmesi, kaynasmasi ve üniversite disinda da birlikte vakit geçirmesi kurumsal aidiyeti ve motivasyonu olumlu yönde etkiliyor. Gezilerimiz, doga yürüyüslerimiz ve etkinliklerimiz devam edecek” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile