SUBÜ Personellerine Resmi Yazisma Egitimi Verildi

SUBÜ Personellerine Resmi Yazisma Egitimi Verildi

SUBÜ Personel Daire Baskanligi tarafindan üniversite personellerine yönelik ‘Resmi Yazisma ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi Egitimi’ düzenlendi.

Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Personel Daire Baskanligi tarafindan üniversite personellerine yönelik ‘Resmi Yazisma ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi Egitimi’ düzenlendi.

Egitimi daha önce Cumhurbaskanligi tarafindan kamu kurum ve kuruluslarinda resmi yazisma egitimi verebilecek egiticilerin yetistirilmesi amaciyla ‘Resmi Yazisma Egiticilerinin Egitimi’ programina katilarak egitici sertifikasi alan SUBÜ personelleri Elif Türk, Merve Demir ve Aygül Alkan Gültekin verdi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen egitimde; belge, belge yönetimi, belgenin tarihsel süreçteki önemi, belgenin sekil özellikleri, belgenin bölümleri, gizlilik dereceli belgeler ile Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne iliskin detaylar paylasildi. 80’in üzerinde personelin yer aldigi egitimle kamu kurum ve kuruluslarinda uygulama birliginin gerçeklesmesine katki saglanmasi hedeflendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile