Suçüstü yakalandı, yalvarmaya başladı

Suçüstü yakalandı, yalvarmaya başladı

Adana'da suçüstü yakalanan hırsız, polise teslim olmamak için uzun süre direndi. Önce hırsızlık yaptığı market çalışanlarının ayaklarına kapanıp yalvardı, ardından kaçmaya çalıştı. Ama tüm çabaları sonuçsuz kaldı. Genç adam gözaltına alındı.

Elinden geleni yaptı, yalvardı, ayaklarına kapandı, kaçmaya çalıştı. Ama olmadı. Hiçbiri suçüstü yakalanan hırsızı polise teslim edilmekten kurtaramadı. 28 yaşındaki zanlı, Adana'da bir marketten süt ve bal çalmak isterken yakalandı. Market çalışanları onu polise teslim edeceklerini söyleyince, telaşlandı, ağladı; market çalışanlarına "Bırakın gideyim" diye dil döktü. Ama baktı ki, olmuyor. Bu kez koşmaya başladı. Çalışanlar da hemen peşine düştü. Koşuşturmaca sürerken polis olay yerine geldi. Zanlıyı gözaltına aldı.

Tüm bunlar olay yerindeki bir kişi tarafından da kaydedildi. Zanlının cebinde bir de uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca hırsızlık suçundan 6 ayrı polis kaydı bulunduğu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile