Sulama Kanalinda Bogulan Çocuk Yüzme Bilmiyormus

Sulama Kanalinda Bogulan Çocuk Yüzme Bilmiyormus

Adana’da dün girdigi sulama kanalinda cansiz bedenine ulasilan 13 yasindaki Muhammet Serif Aras’in dayisi Yusuf Karayigit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantasi ortada yok. Bu durum bizi çok süphelendiriyor" dedi

Merkez Yüregir ilçesi PTT Evleri Mahallesi’nde dün ögle saatlerinde 13 yasindaki Muhammet Serif Aras’in sulama kanalina girdikten sonra çikmadigini görenler 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayip ihbar etti.

Olay yerine gelen Su Alti Grup Amirligi Ekipleri, çocugun bulunmasi için çalisma baslatti. Yaklasik 8 saat süren çalisma sonucu dalgiç polisler kanalda aksam saatlerinde Muhammet’in cansiz bedenine ulasti. Küçük çocugun cansiz bedeni otopsi için Adana Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi.

Cenazesi teslim alindi

Yapilan otopsinin ardindan küçük çocugun cansiz bedeni ailesine teslim edildi. Bu sirada Muhammet’in ailesi Adana Adli Tip Kurumu Morgu önünde gözyaslariyla bekledi.

"Aklimiza bin bir türlü sey geliyor"

Cenazenin teslimi sirasinda gazetecilere konusan Muhammet Serif Aras’in dayisi Yusuf Karayigit, “Sinif arkadaslariyla beraber kanala girmisler. Çocugumuzun kiyafetlerini bulduk ama cep telefonu ve çantasini bulamadik. Her türlü süphe içerisindeyiz. Acaba arkadaslari bilerek mi atti? Yoksa saka amaçli bir sey miydi? Kayip esyalar su an kimin elinde? Aklimiza bin bir türlü sey geliyor. Arkadaslari bizi olaydan sonra hiç aramadi. Bu çok süphelendiriyor. Birine haber verebilirlerdi. Sudan korkardi ve yüzme bilmiyordu” ifadelerini kullandi.

Muhammet Serif Aras’in cenazesinin ögle namazina müteakip Buruk Mezarligi’nda topraga verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile