Sehrin üç noktasinda sürdürülen menfez çalismalari son asamaya gelirken, Hürriyet Mahallesi Kar Sokak’tan geçen dere üzerine insa edilen menfez, asfaltlama çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan yol çizgilerinin de çekilmesi ile hizmete hazir hale getirildi.
Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, menfez çalismalarina özel önem verdiklerini ifade ederek, “Süleymanpasa’mizda sokaklarimizin içinden geçen dere yollari üzerine insa ettigimiz menfezlerle, mahallelerimizi birbirine bagliyoruz. Es zamanli olarak sehrimizin 3 noktasinda yürüttügümüz menfez çalismalarimizdan birini daha tamamladik. Hürriyet mahallesi Kar Sokak’ta insa ettigimiz menfezi, bölgede yaptigimiz asfaltlama çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte vatandaslarimizin hizmetine sunmus olmanin ve yillardir süren bir sorunu daha ortadan kaldirmanin mutlulugunu siz degerli hemsehrimizle paylasiyorum” dedi.
Süleymanpasa'da Menfez Çalismalari
Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’ni ikiye bölen dere üzerine Kar Sokak’ta insa ettigi menfezi tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.



















