Süleymanpasa Ile Marmara Adalar Arasi Deniz Ulasimi Müjdesi

Süleymanpasa Ile Marmara Adalar Arasi Deniz Ulasimi Müjdesi

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Marmara Adalar Belediye Baskani Süleyman Aksoy’u ilçede misafir etti, gerçeklestirilen projeleri gezdirerek bilgilendirmede bulundu. Ziyaretten bir de müjdeli haber çikti.

Balikesir’e bagli Adalar ilçesi Belediye Baskani Süleyman Aksoy ve Belediye Baskan Yardimcisi Murat Ünlü’yü agirlayan Baskan Yüksel, Rumeli Iskelesi, Altinova sahil düzenleme projesi ve Cumhuriyet ile Degirmenalti Mahallesi arasinda uzanan yeni sahil seridini gezdirdi. Iki baskan, Barbaros’ta da incelemelerde bulundu.

Yüksel ve Aksoy, ayrica ortaklasa gerçeklestirilecek proje ile ilgili olarak Tekirdag Liman Baskani Erol Kayali’ya ziyarette bulundu.

Adalar’a deniz ulasimi müjdesi

Ziyaretle ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, yepyeni bir proje ile ilgili de müjdeyi verdi. Yüksel, “Adalar Belediye Baskanimiz Sayin Süleyman Aksoy ile Baskan Yardimcisi Sayin Murat Ünlü’yü belediyemizde agirladik. Sehrimizde devam eden proje ve yatirimlarimizin durumunu yerinde inceleyerek fikir alisverisinde bulundugumuz kiymetli baskan ve baskan yardimcimizla birlikte, Tekirdag Liman Baskanimiz Erol Kayali’yi ziyaret ettik. Bir müjdeyi de Süleymanpasa’da yasayan 200 bin hemsehrimizle paylasmak istiyorum. Adalar Belediye Baskanimiz ile koordineli olarak Barbaros Mahallemiz ile Adalar arasinda gerçeklestirmeyi planladigimiz deniz ulasimi çalismalarina hiz veriyoruz. Simdiden hayirli olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile