Süleymanpasa'nin Projeleri Yükseliyor

Süleymanpasa'nin Projeleri Yükseliyor

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Çinarli Mahallesi’nde yükselen projelerin insaat çalismalarini yerinde inceledi.

Çinarli Mahallesi Taziye Evi ve örnek projelerden biri olan Kadin Yasam Merkezi projelerinde süren çalismalari yakindan takip eden Baskan Yüksel, görevli personelden bilgi aldi. Yüksel’e, Süleymanpasa Belediye Meclis üyeleri Muhammet Karaman ve Muhammet Polat da eslik etti. Yüksel ayrica, Fatih Sultan Mehmet Han Camii insaatinda da incelemelerde bulundu.

Incelemeler sonrasinda konuyla ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, "Çinarli Mahallemizde insasi devam eden yatirimlarimizdan, Süleymanpasa’mizin ilk Kadin Yasam Merkezi ve Taziye Evi projelerimiz ile Fatih Sultan Mehmet Han Camii insaatinda incelemelerde bulunduk. Çalismalar hakkinda bilgi aldigimiz ziyaretimizde ekiplerimize kolayliklar dileyerek, mahalle sakinlerimizle sohbet etme imkani yakaladik. Projelerimizi en kisa sürede tamamlayarak Çinarli Mahallesi’nde yasayan hanimlarimiz ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacagiz" diye konustu.



Çinarli Mahallesi Kadin Yasam Merkezinin sunacagi hizmetler

Süleymanpasa Belediyesi tarafindan ilçenin üç farkli noktasinda insa edilmesi planlanan Kadin Yasam Merkezlerinden ilki olan Çinarli Mahallesi Kadin Yasam Merkezi; yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, güzellik merkezi, çocuklar için kres gibi imkanlarin yani sira kadinlara yönelik kisisel gelisim, hobi ve meslek edindirme kurslari bulunacak. Ayrica uzmanlar tarafindan hanimlara çesitli konularda danismanlik hizmeti sunulacak. Kadinlarin ev ve is hayatindan bir nebze uzaklasarak kendilerine vakit ayirabilmeleri ve kendilerini gelistirmeleri için her tür imkana sahip olacak Kadin Yasam Merkezinin kisa süre içinde tamamlanarak hizmete kazandirilmasi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile