Süleymanpasa Spor Sehri Olma Yolunda Hizla Ilerliyor

Süleymanpasa Spor Sehri Olma Yolunda Hizla Ilerliyor

Süleymanpasa Belediyesi tarafindan hizmete kazandirilan Karadeniz Mahallesi Kadir Çebi Spor Tesisleri’nin açilisi gerçeklestirildi.

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Eski Tekirdag Belediye Baskani Kadir Çebi, AK Parti Süleymanpasa Ilçe Baskani Sezai Çetin, meclis üyeleri, vatandaslar ve sporcu gençlerin katildigi, Karadeniz Mahallesi’nde gerçeklestirilen açilis töreni saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Törende kürsüye ilk gelen isim, Süleymanpasa Belediyesi Etüt ve Proje Müdürü Gülcan Erol oldu. Erol, projenin teknik detaylari ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra tesislere adi verilen Eski Tekirdag Belediye Baskani Kadir Çebi konusmasini gerçeklestirdi. Çebi, görev yaptigi dönem de dâhil olmak üzere hiç bu kadar heyecan hissetmedigini dile getirdi. Çebi, mahalleye kazandirilan tesisin hayirli olmasi dileklerini paylasarak, adinin bu tesise verilmesi dolayisiyla emegi geçen herkese tesekkür etti. Konusmanin ardindan sahneye gelen Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Çebi’ye Tekirdag’a gerçeklestirdigi hizmetler için çiçek takdim ederek tesekkürlerini iletti.

Bin kamyon hafriyat çikti

Baskan Yüksel, Karadeniz Mahallesi’nde gerçeklestirilen spor tesisleri ile diger yatirim ve hizmetler hakkinda bilgilendirmede bulundu. Yüksel, Karadeniz Mahallesi Kadir Çebi Spor Tesisleri projesinin hayata geçirildigi alanin hafriyat ve çöplerden olusan devasa bir tepe halinde oldugunu, bin kamyondan fazla hafriyatin alandan uzaklastirilarak tesislerin bu açilan alana insa edildigini belirtti.

Aylar süren hafriyat kaldirma çalismalarinin ardindan, ortaya çikan alanda iki etaptan olusan bir proje hazirladiklarini kaydeden Yüksel, ilk etap olan spor tesislerinin tamamlandigini ve ikinci etap çerçevesinde bir kapali pazaryeri ve bir polis noktasi insa edeceklerini sözlerine ekledi.

Baskan Yüksel, sahip çikmanin önemine degindi

Tesislerin çok daha önce açilmasini planladiklarini ancak bazi sahislarin tamamlanan tesislere büyük boyutta zarar vermesi nedeniyle, ikinci bir çalisma ile 500 bin TL’lik fazladan harcama yapilarak tesislerin simdiki haline getirildigini hatirlatan Baskan Yüksel, yapilan yatirimlarin korunmasi gerektigini ve bu konuda mahalle sakinlerine çok is düstügünü aktardi. Yüksel, sözlerini Karadeniz TOKI bölgesinde geçtigimiz yildan kalan birkaç cadde ve sokakta yol çalismalarinin en kisa sürede tamamlanacagi ve bölgeye ulusal bir market zincirinin bir subesinin açilmasi için girisimlerin olumlu sonuçlandigi müjdesini vererek tamamladi.

Açilis töreni, protokol konusmalarinin ardindan açilis kurdelesinin kesilmesi ile sona erdi.

Minik sporcularla eglenceli anlar yasadi

Tören sonrasi Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel ve Tekirdag Eski Belediye Baskani Kadir Çebi tesisi gezdi. Minik sporcularin oyunlarina ortak olup penalti atisi yapan Yüksel ve Çebi eglenceli anlar yasanmasina vesile oldular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile