Süleymansah Gençlik Merkezi Donatiliyor

Süleymansah Gençlik Merkezi Donatiliyor

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un ilçe gençligine sözünü verdigi ve yapimi tamamlanan Süleymansah Gençlik Merkezinde açilis için gün sayilirken, tefrisat çalismalari da tüm hiziyla devam ediyor.

Yaklasik bin gencin ayni anda faydalanabilecegi büyüklükte insa edilen Süleymansah Gençlik Merkezinde, spor salonu, kütüphane, bilisim atölyeleri, sosyal donatilar, egitim siniflari, akilli tahtalar, bilgisayar, yazilim, kodlama ve teknoloji siniflari, sanal gerçeklik atölyeleri, mesleki kurslara yönelik ekipmanlar ile atölyeler yer aliyor. Toplam 2 bin metrekare kapali alana sahip olan Süleymansah Gençlik Merkezinde, ilçede yasayan gençlerin dünyadaki teknolojik gelismeleri yakindan takip edebilecegi, bizzat kendilerinin bu teknolojileri kullanacagi nitelikte yatirimlar yaptiklarini belirten Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, gençlere yönelik uygulamalara devam edeceklerini söyledi.



Onikiler ve Yenice Mahallelerinde kurulan sinav hazirlik merkezlerine ilaveten Süleymansah Gençlik Merkezindeki imkanlar da eklenince, üniversite sinavlarina hazirlanan gençler büyük bir firsat daha yakalamis olacak. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçelerinden olan Eyyübiye’de, belediye bütçesinin yüzde 60’a yakini gençlik yatirimlarina ayriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile