Sultanahmet'te Tramvay Yayaya Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sultanahmet'te Tramvay Yayaya Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sultanahmet’te yolun karsisina geçmek isteyen yasli adama tramvay çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaralanan yasli adam hastaneye kaldirilirken, kaza güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, saat 14.30 siralarinda Fatih Sultanahmet’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karsisina geçmek isteyen yasli adama Bagcilar-Kabatas seferini yapan tramvay çarpti. Çarpmanin etkisiyle birkaç metre savrulan sahis yaralanirken, vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, agir sekilde yaralanan yasli adami ambulansla hastaneye kaldirdi.

“Adamin durumu iyi degildi, gözü kizarmisti”

Kazaya tanik olan Mustafa Tastan, “Biz yukarida duruyorduk. Yukaridaki kuaförde çalisiyorum. Adam buradan geçerken tramvay hizli geliyordu, adama çarpti. Adamin basina Pakistanli biri geldi. Doktor o esnada müdahale yapti. Yaralinin agzi ve burnu kaniyordu. Ambulans gelip adami hastaneye götürdü. Tramvay çalismaya devam etti. Adamin durumu iyi degildi, gözü kizarmisti. Gözleri morarmisti. Yüzü sisti, ambulans gelip boyunlugu takarken yüzü sisti. Yarali Türk’tü. Tanimiyorum ama yasli bir adamdi” dedi.

Yasanan kaza bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde tramvayin yasli adama çarptigi ve çarpmanin etkisiyle yasli adamin birkaç metre savruldugu görülüyor. Kazadan sonra çevredeki vatandaslarin yarali adamin yardimina kostugu görülüyor. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile