Sultanbeyli'de 5 Katli Binanin Çatisi Alevlere Teslim Oldu

Sultanbeyli'de 5 Katli Binanin Çatisi Alevlere Teslim Oldu

Sultanbeyli’de tadilat sirasinda 5 katli bir binanin çatisinda yangin çikti. Çatida baslayan yangin binanin 5. katina da siçradi. Çikan yanginda ölen ya da yaralanan olmadi. Alev alev yanan bina cep telefonu kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.



Olay saat 12.15 siralarinda Ahmet Yesevi Mahallesi Balaban Sokakta bulunan 5 katli bir binada yasandi. Edinilen bilgiye göre sokakta bulunan 5 katli bir binanin çatisinda tadilat sirasinda yangin çikti. Kisa sürede tüm çatiyi saran alevler binanin 5. katina da siçradi. Yangin sonrasi binanin 5. kati da alevlere teslim olarak kullanilamaz hale geldi.

Çikan yangin sonrasi vatandaslarin ihbari sonucu olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerinde ekiplerin yaptigi incelemede ilk belirlemelere göre çikan yangin sonrasi sans eseri ölen ya da yaralanan olmadi. Olay yerindeki polis ekipleri güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu çatida ve 5. katta çikan yangin güçlükle söndürülebildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile